ILMASTOINNIN r134a HUOLLOT JA KORJAUKSET YLI 10 V. KOKEMUKSELLA.
Olemme Tukesin valtuuttama huoltoliike. Meille voit tulla myös illalla tai viikonloppuna! klo 22.00 asti. Aina on soitettava ensin ja sovittava aika. P.0405652959
Nyt kannattaa huoltaa autosi ilmastointi. Erittäin e
dulliseen hintaa tarjous voimassa toistaiseksi. Pyrimme olemaan Päijät-Hämeen halvin ja nopein!

Henkilö- ja pakettiautot hinta alk. 70 €. Aina pitää soittaa ja sopia aika. Myös iltaisin ja  viikonloppuisin. 70€ hinta riittää suurempaan osaan autoista, vaikka järjestelmä olisi tyhjä, ei muita kuluja. 

Meillä ei ole mitään piilolisäkuluja niin kuin muilla. Monet ilmoittavat ilmastoinnin huollon hinnaksi esim. 90€ + 15€/100g. Jos auton ilmastoinnin täyttömäärä on 500g ja se on tyhjä, lopullinen hinta onkin 90€ + 5 x15€=165€.

Nyt uutta ilmastoinnin paikkausaine joka tukkii metalli ja muoviputkissa jopa 0.3mm vuodot. Aine kannattaa laittaa järjestelmää vaikka vuotoa ei olisi, ennalta ehkäisemään tulevia vuotoja.  Ilmastoinnin huollon yhteydessä paikkaus aineen laitto lisähintaan 60€ 

 Myös raskaskalusto kysy ajoneuvosi tarkka hinta!

Teemme ainoastaan r134a ja r12 järjestelmien huoltotäyttöjä tällä hetkellä. Uuden aineen r1234fy huoltotäyttöjä emme tee toistaiseksi.

Jos huollon jälkeen ilmastointi ei toimi, luemme vikakoodit + 20€ Joissain automerkeissä voi alkaa toimimaan kun testerillä katsomme. Tai ainakin saat arvion mikä rikki ja mitä pitää vaihtaa / kustannus arvion korjauksesta.
Monet esim: ( rengasliikkeet ) käskevät mennä korjaamolle koska eivät osaa tehdä mitään. 

Täydellinen ilmastoinnin huolto sisältää tyhjennyksen jos on mitään jäljellä, alipaineistus sekä koneellinen tiiviyden tarkastus, uuden aineen lisäys grammalleen oikein ja öljyn lisäys joka sis. väriaineen.

Meiltä saat laatu ainetta. Monet korjaamot myyvät puoliksi epäkelpoa ainetta koska eivät tiedä mitä tekevät. Typpikoeponnistus 40 €.

Korjaukset sopimuksen mukaan. Esim. kompressorin vaihtotyö yleisimpiin automalleihin alk. 100 € 

Kauttamme myös kompressorit, lauhduttimet ym. edullisesti!


HAISEEKO AUTOSI ILMASTOINTI UMMEHTUNEELTA?
Syynä on höyrystimen pinnassa kasvavat homeitiöt.
Desifiointi ultraäänisumuttimella 35 €, ilmastoinnin huollon yhteydessä 30 €.