KORONA TIEDOTE: ILMASTOINNIN HUOLTO TEHDÄÄN ODOTTAESSA. AUTOSTA EI VÄLTTÄMÄTTÄ TARVITSE NOUSTA OLLENKAAN TAI VOI JÄÄDÄ ULOS ODOTTAMAAN.

ILMASTOINNIN r134a, 1234yf ja r12 HUOLLOT JA KORJAUKSET 15 V. KOKEMUKSELLA.
Olemme Tukesin valtuuttama huoltoliike. Meille voit tulla myös illalla tai viikonloppuna, myös sunnuntaina klo 22.00 asti. 

Aina on soitettava ensin ja sovittava aika. P. 040 565 2959
Nyt kannattaa huoltaa autosi ilmastointi. Erittäin e
dulliseen hintaan. Tarjous voimassa toistaiseksi. Pyrimme olemaan Päijät-Hämeen halvin ja nopein!

Uudella huoltokoneella henkilö-ja pakettiautot aine r134a hinta 50 €. Hinta riittää suurempaan osaan autoista, vaikka järjestelmä olisi tyhjä, ei muita "piilokuluja".

Aine 1234yf täyttöhuollot 50€ + 25€/100g.

Typpikoeponnistus jos ei muuta 30€ ilmastoinnin huollon yhteydessä 20€ (luotettavampi kuin alipainetesti).

Myös Hybridiautot. Huollon r134a hinta 80€.

Nyt uutta! Ilmastoinnin paikkausaine, joka tukkii metalli- ja muoviputkissa jopa 0.3mm vuodot. Aine kannattaa laittaa järjestelmään vaikka vuotoa ei olisi ennalta ehkäisemään tulevia vuotoja.  Ilmastoinnin huollon yhteydessä paikkausaineen laitto lisähintaan 50€.

Myös raskaskalusto, kysy ajoneuvosi tarkka hinta!

Jos huollon jälkeen ilmastointi ei toimi, luemme vikakoodit + 20€. Joissain automerkeissä voi ilmastointi alkaa toimimaan, kun testerillä katsomme. Tai ainakin saat arvion mikä on rikki ja mitä pitää vaihtaa / kustannus arvion korjauksesta. Esimerkiksi monet rengas- ja lasiliikkeet käskevät mennä korjaamolle, koska eivät osaa tehdä mitään rikkoutuneille järjestelmille.

Mitä sitten täydellinen ilmastoinnin huolto sisältää? Kylmäaineen määrän tarkastus, järjestelmän kosteuden poisto ja tiiveyden tarkastus alipaineella, Typpikoeponnistus ylipaineella haluttaessa +20€, kylmäaineen R134 a tai 1234yf sekä käsittelyssä poistuneen öljyn lisäys + väriaine, huoltoventtiilien automaattinen tiiviyden tarkastus (muilla ei tätä ole), jäähdyttimen ja lauhduttimen puhtauden tarkastus, ilmastoinnin käyttöhihnan kunnon tarkastus, ilmastoinnin toiminnan tarkastus. Jos ilmastointijärjestelmä on viallinen tai vuotaa, niin vianhaku / korjauskustannusarvio on väliltä 0€-40€. Toimenpide pystytään tekemään heti! 

Meillä markkinoiden paras huoltokone. Öljylle hermeettinen säiliö (ei kerää kosteutta), kylmäaineen talteenottokyky yli 95%, "tuhahtamattomat” pikaliittimet = ei hukkaa kylmäainetta liittimiä irrotettaessa.

Monet huoltajat myyvät puoliksi epäkelpoa ainetta, koska eivät tiedä mitä tekevät!

Korjaukset sopimuksen mukaan. Esim. kompressorin vaihtotyö yleisimpiin automalleihin alk. 100 €.

Kauttamme myös kompressorit, lauhduttimet ym. edullisesti!


HAISEEKO AUTOSI ILMASTOINTI UMMEHTUNEELTA?
Syynä on höyrystimen pinnassa kasvavat homeitiöt.
Desifiointi ultraäänisumuttimella 30 €.


Otsonointi 30min 30€

r134a